Pas op voor aanbiedingen van PXSolutions!!
ONDERNEMERS OPGELET:
VANMORGEN ONTVING STEUNPUNT ACQUISITIEFRAUDE VIA DE PERSOONLIJKE MAILBOX EEN MAIL UIT CHINA VAN PXSOLUTIONS DAT ZICH PRESENTEERT ALS REGISTRATIEKANTOOR VOOR INTERNATIONALE DOMEINNAMEN.
ER WORDT INGESPEELD OP DE AANVRAAG BIJ HET CHINESE REGISTRATIEKANTOOR DOOR EEN DERDE PARTIJ, DIE DE HANDELSNA(A)M(EN) EN DE DOMEINNA(A)MEN VAN DE ONDERNEMER VOOR EIGEN COMMERCIËLE DOELEINDEN WIL GEBRUIKEN. DIT ARGUMENT TREKT WELLICHT ONDERNEMERS OVER DE STREEP OM SNEL IN TE GAAN OP EEN DERGELIJK AANBOD.
DE MAIL DIE ONS STEUNPUNT ZELF IN ALLE PERSOONLIJKE MAILBOXEN ONTVING LUIDDE ALS VOLGT:
(If you are NOT CEO,please forward this to your CEO, because this is urgent.Thanks.)
Dear CEO,
We are the department of registration service in China. We have something need to confirm with you. We formally received an application. One company which called "GMP Design SPA." are applying to register "SAF" as internet brand and CN domain names as below :
"fraudemeldpunt.asia
fraudemeldpunt.cn
fraudemeldpunt.com.cn
fraudemeldpunt.com.tw
fraudemeldpunt.hk
fraudemeldpunt.in
fraudemeldpunt.info
fraudemeldpunt.me
fraudemeldpunt.mobi
fraudemeldpunt.org.cn
fraudemeldpunt.tw" on April 9th, 2009.
After our initial examination, we found that the internet brand applied for registration are as same as your company's name and trademark.These days we will deal with it, hope to get the affirmation from your company. If your company has not authorized the aforesaid company to register these, Please contact us as soon as possible.
In addition, we hereby affirm that our time limit for dissent application is 7 days.If your company files no dissent within the time limit,we will unconditionally approve the application submitted by "GMP Design SPA.".
Best Regards,
SAF ADVISEERT HET BEDRIJFSLEVEN INDIEN ZIJ DAT NODIG ACHT, DERGELIJKE DOMEINNAMEN BIJ HAAR EIGEN HOSTINGPARTIJ VEILIG TE STELLEN, VEELAL TEGEN GERINGERE JAARLIJKSE KOSTEN.
VORIGE WEEK IS DOOR ONZE STICHTING EEN WAARSCHUWING UITGEGAAN OVER EEN SOORTELIJKE MAIL UIT AZIË.
klik hier
EN OOK OP INTERNET WORDT GEWAARSCHUWD:
klik hier
VERMOEDELIJK WORDEN DUIZENDEN BEDRIJVEN MET EIGEN WEBSITES OP DEZE WIJZE BENADERD TENEINDE HEN ERTOE TE BEWEGEN ZOVEEL MOGELIJK INTERNATIONALE DOMEINNAMEN ZELF TE REGISTREREN VOOR 50 EURO PER JAAR.
ONDERNEMERS DIENEN ZICH UITDRUKKELIJK AF TE VRAGEN OF HET ZINVOL IS OM OP DIT SOORT AANBIEDINGEN IN TE GAAN.
VORIG JAAR IS IN DE MEDIA VEEL AANDACHT VOOR DEZE DOMEINNAAMHANDEL GEWEEST VIA HET PROGRAMMA "OPGELICHT ?!" INZAKE EU WEB DOMAINS TE AMSTERDAM
klik hier
Home