Steunpunt Acquisitiefraude geeft deelnemers van de stichting juridische hulp en (preventieve) adviezen op het gebied van advertentiefraude Header Fraudemeldpunt

Steunpunt Acquisitiefraude

Steunpunt Acquisitiefraude (SAF) gaat verder onder de naam Fraudehelpdesk. Dat betekent dat voortaan alle meldingen worden verwerkt door de medewerkers van de Fraudehelpdesk. Als het nodig is, wordt uw melding doorgezet naar onze juridische afdeling (voorheen SAF). Als ondernemer kunt u dus nog steeds bij ons terecht, alleen de naam is anders.

Een nieuwe website is onderweg. Tot die tijd kunt u de laatste meldingen bekijken op de website van de Fraudehelpdesk. Ook een actuele lijst van de spooknota's vindt u hier.

Steunpunt Acquisitiefraude is het landelijk meldpunt voor acquisitie(advertentie)fraude. Iedere organisatie die zich gedupeerd of misleid voelt door bedrijven op het gebied van advertentiecontracten, vermeldingen op websites, vermeldingen in internetgidsen en spooknota's, kan dit bij ons melden.

Raadpleeg altijd onze samengevoegde lijsten acquisitiebureaus.

Let op! Niet alle door SAF geregistreerde bedrijven worden gepubliceerd. Neem in dat geval en in geval van twijfel contact met ons op.

Steunpunt Acquisitiefraude geeft deelnemers van de stichting juridische hulp en (preventieve) adviezen in hun melddossier. Leden van de bij ons aangesloten brancheorganisaties kunnen gratis deelnemer worden van het steunpunt.

Mocht u nog vragen hebben over acquisitiefraude of onze werkwijze, kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag er reeds bij.

Wilt u een melding maken?
Heeft u vragen over andere soorten fraude dan acquisitiefraude? U kunt dan contact opnemen met de Fraudehelpdesk: www.fraudehelpdesk.nl.


Engelse vlag English: click on the flag

Laatste nieuws Rss Nieuws
Ga niet in op telefonische spoedoverboeking 30-09-2014

Categorie: Waarschuwingen

Lees verder
Nieuwe factuur door Tele Media inzake 'Bedrijvengids.nl' verstuurd 28-08-2014

Categorie: Waarschuwingen

Lees verder
Spookfactuur Handel Registratie voor het MKB opnieuw in omloop 27-08-2014

Categorie: Waarschuwingen

Lees verder
Meer nieuws